3/7/2024

Samenwerking Vitaal! en MDH Uitgeverij

Klantcase

Leestijd:
2
min.
Delen op:

In 2022 besloot MDH Uitgeverij, over te stappen naar Vitaal!. We kijken terug op hun ervaringen en de impact van deze samenwerking.

Overstapproces

MDH Uitgeverij stapte over van hun vorige arbodienst omdat deze niet meer bij hun organisatie paste. Sigrid Steverink, officemanager bij MDH Uitgeverij legt uit: "Wat ik miste waren de korte lijnen en persoonlijk contact, dus we zijn ons gaan oriënteren op wat er wel bij ons paste." Na een zoektocht kwamen ze uit bij Vitaal! "Eerlijk gezegd vond ik het in het begin best spannend. We kwamen van een logge arbodienst waar de communicatie traag en onpersoonlijk was. Het team van Vitaal! zorgde echter voor een soepele overgang. Ze stonden altijd klaar om ons te helpen en zorgden ervoor dat alles zonder problemen verliep.

Dienstverlening als Werkgever

Sigrid is zeer te spreken over de dienstverlening die ze als werkgever ontvangt. "Vitaal! biedt een persoonlijke en proactieve benadering. Ik voel me altijd goed ondersteund en geïnformeerd. Ze reageren snel en bieden op maat gemaakte oplossingen voor elk probleem dat zich voordoet. Hun adviezen zijn praktisch en direct toepasbaar, wat het verschil maakt."

Ervaringen van Medewerkers

Wat Sigrid in het bijzonder opvalt, is dat ze nu wel feedback hoort van haar medewerkers over de arbodienst. "Ik hoor dat ze zich gehoord voelen, dat ze tussentijds ook altijd kunnen bellen of mailen met hun casemanager. Het werkt echt met korte en persoonlijke lijnen."

Dichtbij, Letterlijk en Figuurlijk

Voor MDH Uitgeverij is Vitaal! erg dichtbij, zowel letterlijk als lokale arbodienst, maar ook figuurlijk. Sigrid zegt: "Wat ik echt waardeer, is hoe Vitaal! de tijd neemt om ons echt te leren kennen. Ze begrijpen onze specifieke behoeften en uitdagingen, en dat zie je terug in hun dienstverlening. Het is geen standaard oplossing; alles is aangepast aan wat wij nodig hebben."

Tot slot

Wanneer Sigrid Steverink terugkijkt op de samenwerking, is ze zeer tevreden met Vitaal!. "De samenwerking met Vitaal! heeft een positieve invloed gehad op zowel mijn eigen ervaring als die van onze medewerkers. We hebben nu een veel betere ondersteuning en onze medewerkers zijn gelukkiger. We kijken uit naar nog vele jaren van succesvolle samenwerking."

Preventie

Risico's op burn-out, ongevallen en verzuim brengt Vitaal! in kaart. Samen met jou werken we aan preventie zodat jouw medewerkers gezond blijven.

Verzuim

Ziekteverzuim is in veel gevallen niet medisch. Vanuit die gedachte werkt Vitaal! altijd samen met jou en je medewerker aan een goede oplossing.

Re-integratie

Samen aan de slag naar werkhervatting. Bij langdurige arbeidsongeschiktheid onderzoekt Vitaal! alle mogelijkheden en werkt naar een passende oplossing voor iedereen. Wij gaan voor duurzaam.

Eigenrisicodragerschap

Wij zorgen dat jij aan alle verplichtingen voldoet die je als eigen risicodrager hebt. Ook verlonen wij de Ziektewetuitkering. Vitaal! ontzorgt en zorgt voor regie op schadelast.

Hoe kunnen wij je helpen?

Zijn er nog vragen en/of onduidelijkheden? Of wil je weten wat wij specifiek voor jou, je medewerkers of organisatie kunnen betekenen? Bel ons gerust of vul het contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

We horen graag van je!
info@vitaalarbo.nl0573 21 50 51
Martine Gaasbeek
Directeur Vitaal!

Neem contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Er ging iets mis bij het versturen van het formulier.